Marjanović posle žestokih okršaja sa Tomićem: Nisam navikao da igram sa igračima moje visine, jer ih je malо

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2015, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović posle žestokih okršaja sa Tomićem: Nisam navikao da igram sa igračima moje visine, jer ih je malо

„Ante je pokazao da je jedan od najboljih centara na svetu“, rekao je najbolji igrač crveno-belih

Zvezdin div Boban Мarajanović večeras je sa druge strane konačno imao igrača koji može da stane rame uz rame gorostasnom centru crveno-belih.

Hrvatski centar Ante Tomić visok je 217 centimetara, ali je dovoljno okretan da svakom rivalu na Starom kontinentu zada ogromne probleme.

„Ante Tomić je pokazao da jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << centara u Evropi. Nisam navikao da igram protiv igrača moje visine, jer ih je malo. Počeli smo dobro, ali smo imali dosta izgubljenih lopti i dozvolili rivalu da zabeleži čak 18 ofanzivnih skokova. Nismo dobro branili njihove druge napade, nakon što smo ih primoravali na greške prilikom prvih pokušaja“, rekao je Marjanović.

Bobi je večeras bio na svom nivou, ubacio je 12 poena u koš rivala i uhvatio sedam lopti, ali mu je nedostajao još jedan raspoložen igrač u reketu.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.