Marjanović dobija ozbiljnu konkurenciju u 76ersima

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović dobija ozbiljnu konkurenciju u 76ersima

Boban Marjanović, srpski košarkaš i centar Filadelfija 76ersa, dobiće ozbiljnu konkurenciju na poziciji rezervnog centra u svojoj eikpi.

Kako su preneli američki mediji, Filadelfija će potpisati ugovor sa američkim centrom Gregom Monroom, koji će se timu priključiti početkom plej-ofa.

Marjanović prelaskom iz Klipersa u Seventiskiserse dobio ulogu jedinog rezerviste na poziciji pet, na kojoj je starter neprikosnoveni Džoel Embid, i dobro je iskoristio. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dolaskom Monroa, Marjanović, koji igra skoro 14 minuta po utakmici, može da očekuje potencijalni pad i više vremena provedenog na klupi, ukoliko se 28-godišnji Monro dokaže treneru Bretu Braunu.

Monro je sezonu počeo u Reptorsima, za koje je odigrao 38 mečeva pre nego što je poslat u Bruklin. Netsi su ga otpustili u istom danu, a on je potpisao desetodnevni ugovor sa Bostonom, koji nije produžio.

On je najbolje igrao na početku karijere, kada je bio član Detroita, ali je već par godina u velikom padu. Američkom centru prosek u karijeri 13,2 poena i 8,3 skoka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.