Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 09:13

Mario Baloteli pregovara sa Klužom

Na listi želja i Nikulae Stanku

Osvojio je Kluž titulu u prvenstvu Rumunije i to direktnom pobedom nad rivalom Univerzitateom usred Krajove.

I sada, kada je trofej u rukama Mašinovođa, otkriven je i prvi veliki plan – dovođenje Marija Baloteli. Nije prazna priča, već kako tvrdi nekoliko rumunskih medija, pregovori su već odmakli i sve ide u dobrom pravcu, pogotovo sada kada je jasno da će Kluž igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << finansijer kluba Nelu Varga otkrio je u TV emisiji nakon osvojene titule da je uveliko u pregovorima sa jednim vrhunskim italijanskim napadačem, a mediji su potom „iskopali“ da je u pitanju Baloteli.

Tamnoputi golgeter je i dalje pod ugovorom s Brešom, ali je u sukobu sa gazdom Masimom Čelinom, koji ne bi imao ništa protiv da se oslobodi Balotelija, koji je pre samo godinu dana potpisao višegodišnji ugovor. Na 17 mečeva za Brešu, Mario je postigao pet golova.

Kako pišu Rumuni, na listi želja Kluža je i rumunski reprezentativac Nikulae Stanku, koji igra za češkog šampiona Slaviju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.