Izvor: RTS, 29.Mar.2021, 15:19

Marinović: Očekujem dobru utakmicu protiv FMP-a

Trener košarkaša Borca Nenad Marinović, pred meč sa FMP-om, izjavio je da se nada da će će njegovi igrači odreagovati kako treba nakon poraza od Igokee i Zadra i da će prekinuti negativan niz.
Čačani u utorak od 16 sati u zaostalom meču 18. kolu ABA lige dočekuju FMP.

"FMP je dobra ekipa, predvođena jednim od najboljih plejmejkera lige Filipom Čovićem, kao i Nemanjom Nenadićem, još jednim odličnim košarkašem. Zajedno čine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << spoj mladosti i iskustva. Naravno, tu nije kraj, jer FMP ima dosta dobrih igrača u rotaciji. U svom rosteru ima neke od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji. Sve u svemu, imamo veliko poštovanje prema protivniku", izjavio je Marinović za klupski sajt.
Borac trenutno ima skor 5-16, dok je FMP na osam pobeda i 13 poraza.
"Očekujem da će biti dobra utakmica. Šteta što nema publike, ponovo moram da naglasim, jer mislim da bi ovo bio derbi donjeg dela tabele. FMP dobro poznajemo, igrali smo i u pripremnom periodu, kao i na početku lige. Doduše, oni su malo menjali tim, kao i trenere, ali verujem da nema mnogo nepoznanica", zaključio je Marinović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARINOVIĆ PRED UTAKMICU SEZONE: ‘Dobro poznajemo FMP, imamo veliko poštovanje!’

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2021

U odloženoj utakmici 18. kola ABA lige u dvorani kraj Morave po drugi put u sezoni koplja će ukrstiti Borac i FMP (utorak, 16 časova).. The post MARINOVIĆ PRED UTAKMICU SEZONE: ‘Dobro poznajemo FMP, imamo veliko poštovanje!’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.