Izvor: RTS, 25.Mar.2022, 12:54

Marinović: FMP u odličnoj formi, biće težak meč

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv FMP-a.
Borac u subotu od 19 sati gostuje FMP-u u 24. kolu ABA lige, a duel u Železniku predstavlja priliku da Čačani poprave loš utisak koji su ostavili protiv Splita od koga su poraženi sa 59:64.

"Veoma teška utakmica je iza nas. Nismo bili na odgovarajućem fizičkom i mentalnom nivou. To je, na kraju, kao rezultat imalo poraz, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je došao u ne baš dobrom trenutku po nas. Ne možemo previše da tugujemo, jer ispred sebe imamo još pet utakmica, a svaka je za nas kao malo finale. Dobro smo analizirali razloge poraza od Splita, a zatim smo se usredsredili na meč sa FMP-om", rekao je Marinović za klupski sajt.
Tim Borca ima skor od 8-13 i ne gubi nadu da može sezonu u jadranskoj ligi da okonča kao četvrta ekipa iz Srbije, dok je FMP na trenutno šestom mestu tabele sa 12 pobeda i devet poraza.
"FMP se nalazi u odličnoj formi. Doduše, imao je jednu malu krizu, ali je istu prevazišao, pa je vezao dve dobre utakmice. Bori se za što bolje mesto na tabeli pred plej-of. Moram priznati da je tim iz Železnika u daleko boljoj formi od nas. Zbog toga je pred nama veoma teška utakmica", zaključio je Marinović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinović: FMP je u boljoj formi; Ćurčić: Biće zanimljivo

Izvor: B92, 25.Mar.2022

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je FMP u mnogo boljoj formi od njegove ekipe i da zato očekuje tešku utakmicu u Železniku...Košarkaši Borca sutra gostuju FMP-u u Železniku, u utakmici 24. kola ABA lige...Čačanski tim je trenutno deseti na tabeli regionalnog takmičenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.