Marina Maljković prati mlade snage

Izvor: Press, 14.Jan.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković prati mlade snage

Maljkovićeva se na Beogradskom sajmu družila sa devojčicama i dečacima starosti do deset godina, kojima su njeni saveti bili od velike pomoći.
Na festivalu je učestvovalo 28 ekipa podeljenih u četiri starosne kategorije, a zanimljivo je da su u istoj ekipi mogli da se nađu u dečaci i devojčice. Zabeležen je i rekordan broj takmičarki, zbog čega je Maljkovićeva istakla posebno zadovoljstvo.
Takmičenje je održano na pet terena u Hali 3 Beogradskoj sajma, a igralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se na koševima visine 260 centimetara i sa loptama broj pet.
U toku takmičenja održana je i klinika za trenere „Od minibakseta do košarke“ koja je obavezna za sve trenere koji rade sa uzrastnom kategorijom minibasketa i predstavlja uslov za dobijanje licence.
Međunarodni minibasket festival “Rajko Žižić” ove godine je održan po 13. put u znak sećanja na bivšeg reprezentativca Jugoslavije koji je preminuo 2003. godine.
Maljkovićeva ove sezone sa ‘crno-belim’ devojkama ne zna za poraz u regionalnoj MŽRKL ligi, a naredni meč aktuelne šampionke Srbije čeka sledećeg vikenda protiv ekipe Radivoj Korać na gostovanju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.