Marin: Na Marakani možemo da igramo sa svima

Izvor: BKTV News, 19.Sep.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Na "Marakani" možemo da igramo sa svima

Marko Marin srećan posle sinoćnje utakmice sa Napolijem

Crvena zvezda i Napoli odigrali su duel bez golova na stadionu "Rajko Mitić".

"Zadovoljni smo osvojenim bodom, veoma važnim iz više aspekata. Napoli je odlična ekipa i vrlo dobro smo znali šta nas očekuje. Imali smo priliku da iz kontre ugrozimo protivnika, ali je trebalo u tim situacijama bolje da se razigravamo", izneo je svoje utiske sa meča Marin.

Bivši reprezentativac Nemačke zahvalio se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << navijačima na spektakularnoj podršci.

"Atmosfera je bila fantastična. Nezaboravna! Nastupao sam već u Ligi šampiona, ali ovakav utisak na mene nije ostavila nijedna prethodna utakmica. Osećaj je bio neverovatan. Od pesme zvezdaša nisam čuo himnu Lige šampiona. Biće teško na strani, ali ćemo pred domaćom publikom moći da pokvarimo planove i ostalim rivalima u grupi."

Fudbaleri Crvene zvezde delovali su uplašeno na početku utakmice, ali kasnije su zaigrali mnogo bolje.

"Bili smo u grču tokom uvodnih minuta što je logično s obzirom na to da nikad ranije nismo igrali sličan duel. Očekivali smo ovakav tok. Posle 15 minuta smo se oslobodili pritiska i zaigrali konkretnije. U drugom poluvremenu rival je bio još ofanzivniji, ali smo uspeli da se odbranimo i osvojimo bod. Pokazali smo da možemo da igramo fudbal", rekao je jedan od iskusnijih prvotimaca šampiona Srbije.

Već u nedelju očekuje nas novi praznik fudbala u Beogradu, od 19 sati u Humskoj Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu.

"Sledi večiti derbi, veoma važan duel. Očekujem da pobedom otklonimo sve dileme i dokažemo da smo najjača ekipa u državi", zaključio je Marin.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.