Marin: Daću sve od sebe da Zvezda pobedi

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Daću sve od sebe da Zvezda pobedi

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin ponovo je u Atini, gradu u kojem je nekada živeo dok je nosio dres Olimpijakosa.

U sredu od 21 čas Crvena zvezda igra odlučujuću utakmicu sa grčkim šampionom i iskusni Marin kaže da dobro zna šta ga očekuje.

On je dodao da su svi u timu Crvene zvezde spremni za veliki evropski ispit u Pireju.

"Mislim da svi veoma dobro znaju kakva je ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << atmosfera. Imaće mnogo dobru podršku sa tribina, njihovi navijači stvaraju atmosferu koja tera ekipu da igra ofanzivno, to pomaže mnogo Olimpijakosu. Zato smo se spremili dobro i ubeđen sam da će biti dobra partija", poručio je Marin.

Marin je dodao i da ga neće poremetiti to što se posle nekoliko godina vratio u Atinu, na stadion na kojem je nekada igrao.

"Mislim da nemam veći motiv zbog toga što igram protiv Olimpijakosa, pobedom ćemo igrati Evropu i na proleće i to je najveća motivacija svima. Lep je osećaj da se vratim ovde gde sam imao velike pobede. Ali sada ću dati sve od sebe za Zvezdu i da Zvezda napravi veliki korak u istoriji. Lepo je vratiti se i videti stare prijatelje ali pričaću sa njima posle utakmice", poručio je fudbaler Crvene zvezde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.