Marijana nije lečila Runija

Izvor: B92, 11.Apr.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana nije lečila Runija

Pojedini mediji preneli su da se Vejn Runi oporavio za meč za Bajernom zahvaljujući tretmanu srpske doktorke Marijane Kovačević, ali je Junajted to demantovao.

Kontroverzna lekarka postala je poznata po svom tretmanu lečenja konjskom placentom, a u prošlosti je na ovaj način pomogla Frenku Lampardu i Robinu van Persiju.

Čelnici aktulenog šampiona Engleske samo su kratko saopštili da navodi koji su se pojavili u medijima nisu tačni, i da se prva zvezda tima Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Junajteda na uobičajen način oporavljala od povrede.

Mediji na Ostrvu navode da je Kovačević bila pod istragom policije u Srbiji, jer je bilo navoda da pacijente leči tako što na povređeno mesto ubrizgava ljudsku placentu – a ne životinjsku. Takođe, prenose da 'običnim' mušterijama tretman naplaćuje 50, a fudbalskim zvezdama 5.000 funti.

"Da koristi ljudsku posteljicu to bilo bi ilegalno, ali pošto koristi životinjsku samo je predmet ismevanja. Od toga svakako ne može biti koristi", prenose Englezi izjavu doktora Mome Jakovljevića.

Holandski napadač i kolega iz napada popularnog Vaze je u Beogradu boravio 2009. godine, tada kao igrač Arsenala. RVP je povredio zglob na meču nacionalne selekcije, a posle tretmana se znatno brže vratio na teren. Na spisku njenih pacijenata nalaze se još Najdžel de Jong, Josi Benajun, Glen Džonson, Fabio Aurelio i Vensan Kompani.

Zanimljivo je da je i Čelsi demantovao da se Lampard našao u prestonici Srbije u novembru 2009. godine, ali se kasnije ipak ispostavilo drugačije.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marijana nije lečila Runija

Izvor: OkRadio.rs, 11.Apr.2014

Pojedini mediji preneli su da se Vejn Runi oporavio za meč sa Bajernom zahvaljujući tretmanu srpske doktorke Marijane Kovačević, ali je Junajted to demantovao. Kontroverzna lekarka postala je poznata po svom tretmanu lečenja konjskom placentom, a u prošlosti je na ovaj način pomogla Frenku Lampardu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.