Marić ponovo napada Zvezdu

Izvor: MVP.rs, 26.Dec.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić ponovo napada Zvezdu

Australijski centar je pojačao Galatasaraj Liv Hospital.

Galatasaraj Liv Hospital su nedavno napustila dva centra, Nejtan Džavai i Furkan Aldemir. Kako bi popunio prazninu u reketu, Ergin Ataman je angažovao Patrika Janga, a sada je istanbulski klub pojačao i Aleks Marić (30, 211). Vest je objavio njegov menadžer, Miodrag Ražnatović, na svom Tviter profilu.

Marić je sezonu počeo u Makabi Elektri, gde se nije naročito naigrao. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Australijanac je u Evroligi za 'Ponos Izraela' odigrao osam mečeva, a na parketu je prosečno provodio samo 8 minuta i 47 sekundi, dok je u proseku beležio po 2.3 poena i skokova.

S obzirom da se Galatasaraj Liv Hospital nalazi zajedno sa Crvenom zvezdom Telekom u E grupi TOP 16 faze Evrolige, navijači crveno-belih će ponovo biti u prilici da gledaju Marića, koji je u sezoni 2009/2010 nastupao za Partizan, sa kojim je učestvovao i na Fajnal foru elitnog takmičenja u Parizu.

(foto: m.euroleague.net)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.