Mari: Nadam se da ću biti bolji u poslednjih nekoliko meseci

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 18:13

Mari: Nadam se da ću biti bolji u poslednjih nekoliko meseci

Endi Mari je na ATP turniru u Dubaiju zabeležio važnu pobedu.

On je pobedio Denisa Šapovalova u prvoj rundi sa 4:6, 7:6 (5), 6:3 i tako stigao do jubilarne, 500. pobede na tvrdim podlogama u karijeri.

Britanac je tako stigao u odabrano društvo, ispred njega po pobedama na betonu su samo Rodžer Federer (783), Novak Đoković (700), Andre Agasi (592) i Rafael Nadal (518).

Posle meča, Mari je rekao da mu je drago da se nalazi u takvom društvu, ali je možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesvesno otkrio da neće još dugo igrati.

"Ljudi često čitaju mnogo u onome što kažem na terenu. Nije to uvek racionalno, ali me svakako uvek pitaju o tome. I dalje volim da se takmičim. Ipak, sve sam stariji, a da bi se takmičili sa mlađima morate da budete svežiji i spremniji. Nije lako. Verovatno mi nije ostalo još mnogo, ali daću sve od sebe da budem najbolj u ovih nekoliko poslednjih meseci", rekao je Mari.

On i Šapovalov su dali sve da pobede, na kraju više nerava imao je bivši broj jedan.

"Nismo imali mnogo pobeda u poslednje vreme. On se nedavno vratio posle povrede. Ranije je igrao ovde veoma dobro. Danas je servirao izuzetno, tražio sam balans u tim snažmim udarcima kroz defanzivu. Iako nije bilo lako, uspeo sam u tome", zaključio je Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.