Mari dao sjajan predlog, Švarcman i Beker ga podržali

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 20:02

Mari dao sjajan predlog, Švarcman i Beker ga podržali

Endi Mari je svakako na zalasku karijere, ali i dalje je spreman da se bori na teniskim terenima.

Britanac je proteklih nedelja bio u fokusu zbog slabe forme i lošeg početka sezone, posle čega su mnogi sugerisali da bi trebalo da se povuče.

Međutim, Mari na to i ne pomišlja i veoma je aktivan i na društvenim mrežama, gde daje zanimljive predloge.

Tako se oglasio povodom serije turnira u Južnoj Americi, pošto je bio zadivljen tamošnjim navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i odzivom publike.

On je svoju ideju nazvao "nepopularnim mišljenjem", a predložio je da i deo sezone kada se igra u Južnoj Americi ima svoj turnir Serije 1.000.

"Napopularno mišljenje. Južna Amerika bi trebalo da ima svoj deo na teniskom Turu, sa turnirom masters serije. To kako navijači podržavaju turnire tamo je neverovatno. Sjajne atmosfere i tenis, to je svakako deo njihove sportske kulture. Vamos ATP Tur!", poručio je Endi.

Na njegov post oduševljeno je reagovao Argentinac Dijego Švarcman.

"Neka to ATP Tur zna, Endi! Svake godine daju nam sve manje podrške. Ne samo zbog toga kako navijači podržavaju turnire. Već i koliko igrača imamo ili smo imali u samom vrhu. Zaslužujemo više od ovoga od ATP. Hvala ti na ovim rečima!", poručio je Švarcman.

Sa njima je saglasan i bivši broj jedan, Nemac Boris Beker.

"Zašto nepopularno? Ti si apsolutno u pravu što se tiče svog mišljenja, Endi! Tenis bi trebalo da ide u zemlje i na kontinente gde je tenis u ekspanziji", poručio je trostruki šampion Vimbldona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.