Mari: Umoran sam i fizički i psihički

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari: Umoran sam i fizički i psihički

Škotski teniser prilično istrošen čeka protivnika u finalu koje se igra u nedelju od 19 č

Prvi reket sveta, Endi Mari izborio je danas veoma važnu bitku u pokušaju ostanka na prvom mestu svetske liste za ovu godinu, ali je, čini se ugrozio čitav rat.

"Umoran sam, noge me bole, celo telo mi je upaljeno. Pokušaću sutra da odspavam što je više moguće, a treniraću tek od 02.30 č. Ova borba sa Raonićem je bila fantastična, ali i iscrpljujuća. Mentalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posebno. Stvarno ne znam kako ću se osećati sutra" izjavio je Mari nakon pobede nad kanadskim asom.

Umornog Škota, koji je odigrao dva meča zaredom koja su trajala po tri i po sata sutra od 19 časova očekuje najvažniji boj sezone, a verovatno i karijere. Ulog je veliki, a protivnik još veći - titula na završnom mastersu, prvo mesto na kraju godine i Novak Đoković. Naravno, ukoliko naš asa savlada Nišikorija u polufinalu.

"Ne vredi razmišljati šta će biti, moje je da pobedim onog ko stane sa druge strane mreže, što dobro radim poslednjih meseci. Ne uživam u tensiu, ali trenutno uživam u mečevima. Veliku pomoć dobijam od navijača i verujem da mogu do titule zajedno sa njima", jasan je Britanac.

Možda je Endi umoran i eventulano prezasićen, ali takav ratnik, pravi škotski gorštak sigurno se neće predati i ko god da mu se nađe ispred ići će na sve ili ništa.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.