Mari: Italijani su zbog greške sudije Lajanija mislili da sam varalica VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 19:40

Mari: Italijani su zbog greške sudije Lajanija mislili da sam varalica VIDEO

Endi Mari nije uspeo da pređe prvu prepreku na Mastersu u Rimu.

Posle trijumfa na čelendžeru u Eks an Provansu, Britanac je u Rimu naleteo na iskusnog Fabija Fonjinija koji je posle velike borbe slavio sa 6:4, 4:6, 6:4.

Mari je imao prepirku sa sudijom Mohamedom Lajanijem u prvom setu oko jednog spornog traga.

Lajani je morao da ustane sa stolice i pokaže trag Endiju, koji nije bio zadovoljan.

"Zakačila je liniju. Linijski je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobra, vidiš da je ovde malo belji trag, dodirnula je liniju", rekao je Lajani.

Mari je nastavio sa prepirkom.

"Možeš da vidiš trag lopte. Mohamede, pogledaj. Kako možeš sa te distance da vidiš da je lopšta ušla? Kako je moguće? Pokušavaš sad da nađeš trag. A vidiš da je šljaka još tu. Vidiš trag lopte", dodao je Endi.

Dok se sudija vraća u stolicu, Endi mu je rekao, 'znaš da nisu u pravu'.

Ispostavilo se da je Endi zaista bio u pravu i da je Oko sokolovo pokazalo da je bio aut, ali je problem što se ono ne koristi u Rimu za odluke oko toga da li je bio aut ili ne.

Posle toga, Endi je na društvenim mrežama nastavio priču, jer mu nije bilo pravo, italijanska publika je mislila da je želeo da Fonjinija ošteti za poen.

"Stadion pun Italijana urla i zviždi, misleći da pokušavcam da prevarim Fabija za poen. Sve zato što Mo nije mogao ispravno da pronađe trag. Živeli", poručio je Mari.

Takođe, Endi je posle meča rekao da još razmišlja hoće li igrati u Parizu.

"Voleo bih da igram, ali smo se saglasili u timu da ćemo pričati o svemu i da ću posle Rima doneti odluku. To je ono što sam želeo, da vidim kako ću igrati i kako će se telom ponašati posle fizički izazovnih poena i gemova. Narednih dana ćemo doneti odluku", zaključio je Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.