Marez propustio meč sa Liverpulom zbog dopinga!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marez propustio meč sa Liverpulom zbog dopinga!

Vratio se dve nedelje ranije, ali nije igrao, razlog bizaran...

Iako je skratio odmor i vratio se u Englesku kako bi igrao u meču "Komjuniti Šilda", Rijad Marez nije bio na terenu.

Novi šampion Afrike je želeo što pre da se nametne Gvardioli, ali priliku nije dobio zbog dopinga.

Pep misli na sve.

"Uzeo je neke kapi za oči dok je bio na kratkom odmoru, niti znamo šta je to, niti možemo da sagledamo šta bi se desilo da su ga pozvali na doping >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontrolu. Zbog toga smo odlučili da ne rizikujemo, iako bi Marez sigurno ušao u igru u nekom trenutku", rekao je menadžer Sitija.

Njegov tim je posle penala osvojio prvi trofej u sezoni, Marezu se žurilo, ove godine bi mogao da dobije veću minutažu i ne želi da zakasni na start sezone, iako je imao, po pravilniku još dve nedelje odmora, pošto je prvenstvo Afrike završeno pre 15 dana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.