Marez pokušao da izvede Di Kanija (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marez pokušao da izvede "Di Kanija" (video)

Krilni fudbaler Lestera je poznat kao neko ko može sve sa loptom, a sada je pokušao da "iskopira" i gol legendarnog Italijana.

Gol koji je Paolo Di Kanio postigao kao fudbaler Vest Hema protiv Vimldona, pre nešto više od 15 godina, ostao je upamćen kao jedan od najboljih ikada viđenih u svetu fudbala.

Prkosio je zakonima fizike Di Kanio pri postizanju čuvenog pogotka, a sada je Alžirac iz redova "Lisica" pokušao da uradi isto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sjajni Marez, koji je proglašen za najboljeg igrača u Premijer ligi minule sezone, dao je sve od sebe, a u prilogu pogledajte da li mu je pošlo za rukom da "iskopira" neverovatnu akrobaciju Italijana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.