Maratonsko poluvreme u Železniku - Gagić dominira, Partizan vodi, ali nešto drugo najviše raduje navijače crno-belih

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maratonsko poluvreme u Železniku - Gagić dominira, Partizan vodi, ali nešto drugo najviše raduje navijače crno-belih

Crno-beli se dodatno približili plasmanu u finale plej-ofa.

Posle prvih 20 minuta utakmice u Železiku, Partizan protiv FMP-a, u drugom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige, vodi rezultatom 45:37 i ako na kraju trijumfuje igraće u finalu protiv Crvene zvezde.

FMP je nešto bolje započeo meč, u više navrata je imao po četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poena prednosti, ali u završnici prve četvrtine Partizan pravi seriju 6:0 za preokret i vođstvo od 22:19.

Ta serija tu nije prekinuta, već ju je Partizan nastavio i početkom drugog kvartala i prvi put je tada stekao dvocifrenu prednost - 29:19.

Tek tada domaći uspevaju da odgovore, vezuju šest poena i hvataju rezultatski priključak, ali posle trojki Marinkovića i Renfroa, Partizan opet stiče značajnu prednost - 40:29.

Centar Đorđe Gagić, koji je odlično odigrao i prvi meč, sa 12 poena (4/4 iz igre) najefikasniji je u Partizanu posle prvog poluvremena, prate ga Marinković i Renfro sa po osam, a u FMP-u najefikasniji Dilejni sa 11 i Uskoković sa sedam poena.

Ipak, kako rekosmo u naslovu, postoji još nešto što danas najviše raduje navijače Partizana, a to je informacija da se Rade Zagorac oporavio od povrede kolena i tokom prve dve četvrtine je na terenu proveo oko sedam minuta i upisao četiri poena.

Veliki broj prekršaja i slobodnih bacanja obeležio je prve dve četvrtine, koje su zbog toga potrajale čitavih sat vremena...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki preokret! ''Panteri'' uzvratili udarac Partizanu, majstorica odlučuje drugog finalistu!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2019

Partizan bolji u prvom poluvremenu, početkom treće četvrtine imao i dvocifrenu prednost, a onda je usledio veliki preokret FMP-a..U drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige, FMP je u Železniku savladao Partizan sa 88:85 i izborio majstoricu za plasman u finale, koja će se igrati u ''Pioniru''...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Nikolić: Recept za majstoricu igra iz prve utakmice

Izvor: RTS, 06.Jun.2019, 11:21

Košarkaš Partizana Aleksej Nikolić, posle poraza od FMP-a u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige, rekao je da je njegova ekipa pravila greške u prelomnim momentima. . "Zaslužena pobeda FMP-a. Borili smo se do kraja,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.