Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 21:46

Maraš i Raća bez Primere (VIDEO)

Đirona ide u finale plej-ofa posle duple pobede nad Almerijom...

Srpski internacionalci Nikola Maraš i Radosav Petrović neće imati priliku da se bore za Primeru. Almerija je i na svom stadionu izgubila od Đirone (1:2) u polufinalu plej-ofa, pa je zasluženo eliminisana ukupnim rezultatom 1:3.

Ulaganja Turkija Al Šeika, saudijskog bogataša, nisu urodila plodom, tako daleko siromašniji Katalonci idu u finale i imaju priliku da se bore za povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u elitni rang španskog fudbala.

Kada se ispod 180 minuta ovog dvomeča podvuče crta dolazimoi do zaključka da je Almeriji presudio tandem Samuel Saiz - Kristijan Stuani. U prvoj utakmici jedna dobra akcija ove dvojice donela je trijumf Đironi. Večeras je Saiz u 4. minutu golom praktično zapečatio sudbinu domaćina, a onda u samom finišu susreta ponovo poslužio najboljeg strelca lige Stuanija za konačnih 1:2.

Maraš je odigrao svih 90 minuta na poziciji štopera u domaćem sastavu, dok Raća Petrović nije ulazio u igru.

ŠPANIJA 2 – POLUFINALE PLEJ-OFA (REVANŠI)

Nedelja

Almerija - Đirona 1:2 (1:1) /prvi meč: 0:1/

/Lazo 26 - Saiz 4, Stuani 84/

22.00: (2,15) Saragosa (3,05) Elče (3,90) /prvi meč: 0:0/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.