Maradona postao trener Arapima VIDEO

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona postao trener Arapima VIDEO

Dijego Armando Maradona, legenda svetskog fudbala, postao je trener Al Vasla iz Dubaija, četvrtoplasiranog tima šampionata Ujedninjenih Arapskih Emirata.

Maradona ipak kod Larise Rikelme

Novi Maradona igra u Venecueli (VIDEO)

Šoubol: Maradona protiv Valderame (VIDEO)

Maradona nije više u žalosti

- Postigli smo dogovor sa Maradonom i on će uskoro biti predstavljen javnosti kao novi trener - rekao je potpredsednik Al Vasla, Marvan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bin Bajat.

On međutim nije hteo da priča o finansijskim uslovima dolaska popularnog El Pibea, ali se zna da ukoliko sve bude u redu, Maradona će u Dubaiju ostati dve godine.

Al Vasl, sedmostruki šampion svoje zemlje i dvostruki pobednik Kupa, osnovan 1974. godine, poslednji iole značajniji uspeh napravio je prošle godine kada je pobedio u regionalnom Golf kupu, a prva zvezda tima je nekadašnji vezista Atletika iz Bilbaoa, Francisko Jeste.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.