Maradona našao novi klub

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona našao novi klub

Dijego Armando Maradona, jedan od najboljih fudbalera ikada, blizu je da postane trener Himnazija La Plate.

Advokat slavnog Argentinca Matijas Morla otkrio je da je realizacija tog posla na 80 procenata.

"Veoma je srećan. Prošlo je mnogo vreme otkad nije bio u argentinskom fudbalu, njegova namera je da vodi klub. Dobio je mnogo poruka podrške na društvenim mrežama, sve je na pozitivnom putu. Ostala je samo formalna procedura", rekao je Morla za ESPN.

Maradona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je trenutno bez angažmana, otkad je u junu napustio meksički Dorados zbog operacija kolena i ramena.

Ranije je vodio Fudžairu i Al Vasl iz UAE, Rasing i Madiju, a bio je i selektor reprezentacije Argentine na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi kada je doživeo debakl od Nemačke (4:0) u četvrtfinalu.

Himnazija se trenutno nalazi na poslednjem 24. mestu na tabeli argentinskog prvenstva sa samo jednim bodom iz pet utakmica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.