Maradona napao ženu u Madridu, intervenisala policija

Izvor: Press, 15.Feb.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona napao ženu u Madridu, intervenisala policija

Španski mediji izveštavaju da su pripadnici specijalnih policijskih snaga došli jutros u hotel gde je Maradona na osnovu prijave da je napao neku ženu.
foto: novosti.rs
Skandal majstor! Dijego Maradona doputovao je u Madrid, kako bi pružio podršku igračima Napolija u duelu sa Realom. Utakmica još nije ni počela, a argentinska legenda je već krenuo da puni novinske stupce.
Španski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izveštavaju da su pripadnici specijalnih policijskih snaga došli jutros u hotel gde je Maradona na osnovu prijave da je napao neku ženu.
Maradona je osumnjičen da je bio agresivan prema njoj, ali mediji ne preciziraju šta je uradio, niti ko je ta žena. Policija je došla u hotel po prijavi menadžmenta hotela.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.