Maradona je dobro

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona je dobro

Lekari su na stadionu stabilizovali zdravstveno stanje slavnog argentinskog fudbalera kome je zbog burnih emocija pozlilo posle utakmice Argentine i Nigerije.

Argentina se na jedvite jade domogla osmine finala, ali su i njen plasman među 16 najboljih i pobedonosni gol Markusa Roha u 86. minutu protiv Nigerije (2:1) pali u drugi plan kad se pronela vest da je Maradona zbog pogoršanog zdravstvenog stanja prebačen sa stadiona u bolnicu u Sankt Peterburgu.

Maradoni, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je susret posmatrao s vulkanskim osećanjima, jeste pozlilo, ali je stabilizovan na stadionu, u sobi za uvažene goste neposredno iza tribine. Veliki Dijego se oglasio na fejsbuku jutro posle meča.

Objasnio je da je već u poluvremenu imao glavoboqu i gušenje i da mu je lekar preporučio da se odmara. Maradona, kakav je takav, naravno da nije uvažio preporu. Drugo poluvreme nije hteo da propusti ni za živu glavu, a tek je u nastavku bilo velikih uzbuđenja na terenu.

Posle utakmice se uz pomoć drugih jedva doteturao u onu sobu. Ukazana mu je hitna pomoć, ali nije bilo potrebe za odlazak u bolnicu. Maradona se nedugo zatim već našao na aerodromu da se iz Sankt Peterburga vraća u Moskvu.

O tome je izvestila argentinska novinarka Patrisija Vilehas na tviteru.

1:41 am Rusia. A punto de . Diego: estás hospitalizado? pic.twitter.com/xfktQFUSk0— Patricia Villegas (pvillegas_tlSUR) June 26, 2018

27 de Junio de 2018. 1:08 am Rusia. Diego Maradona a punto de tomar vuelo para Moscú. pic.twitter.com/KeXMtkP54h— Patricia Villegas (pvillegas_tlSUR) June 26, 2018

Malore per #Maradona a fine gara #NigeriaArgentina pic.twitter.com/8DnoiHy18B— Tutti Convocati (tutticonvocati) June 26, 2018

pic.twitter.com/phSrt55JNC— Joelovsky (joelcanojr) June 26, 2018

Yes Diego, dele_official says ‘hi’ pic.twitter.com/s3zLwcGDMV— Kyle Walker (kylewalker2) June 26, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.