Maradona ipak plaća porez

Izvor: B92, 01.Feb.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona ipak plaća porez

Poreske vlasti Italije demantovale su navode da je Dijegu Maradoni oprošten dug na ime poreza u iznosu od oko 40 miliona evra.

Maradonin advokat Antonio Pizani izjavio je da će njegovom klijentu bti oprošten dug i da se u Italiju vraća kao slobodan čovek.

Međutim, vlasti u Italiji su demantovale ove spekulacije oko duga slavnog Argentinca.

"Centralna poreska komisija nije poništila, niti je oprostila dug koji gospodin Maradona ima prema poreskim vastima", saopštila je Italijanska poreska agencija.

Maradona je igrao za Napoli u periodu od 1984. do 1991. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona oslobođen obaveze da plati porez od 40 miliona evra

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013

Maradona je igrao za Napoli u periodu od 1984. do 1991. godine...RIM - Bivša argentinska i svetska fudbalska zvezda Dijego Maradona oslobođen je obaveze da plati 40 miliona evra na ime poreza, koliko mu je italijansko pravosuđe naložilo da plati 2005.godine...Sudeći po rečima njegovog advokara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.