Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 21:39

Maradona ima krvarenje u mozgu, ide na hitnu operaciju

Legendarni Argentinac u teškom stanju

Dijego Armando Maradona će večeras biti hitno operisan zbog krvarenja na mozgu, javljaju relevantni argentinski mediji.

Legendarni fudbaler je sinoć primljen u bolnicu u La Plati jer se nije dobro osećao, a prvo se sumnjalo da je zaražen korona virusom. Testovi su pokazali da nije u pitanju virus da bi današnjim detaljim pregledima ustanovljeno da Maradona na mozgu ima hematom koji krvari i koji ga je doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u opasnost. Zato je konzilijum lekara u bolnici u La Plati danas odlučio da ga hitno prebace u specijalizovanu bolnicu u Buenos Ajresu gde će biti operisan.

Podsetimo, Maradona je nedvano proslavio 60. rođendan, a 30. oktobra je sedeo na klupi Himnazije iz La Plate u pobedi od 3:0 nad Patronatom u Liga kupu Argentine. Popularni El Pibe nije bio raspoložen posle pobede i tada je njegov lični lekar saopštio da se „Dijego ne oseća najbolje i da je umoran“.

Po prijemu u bolnicu u La Plati, Maradona je čak na lični zahtev hteo da napusti tu ustanovu jer je smatrao da mu je bolje i da nema potrebe da leži. Lekari su zahtevali da ostane nekoliko dana dok odrade detaljne preglede i obećali su mu da će ga otpustiti već u sredu ili četvrtak ako pregledi pokažu da je sve u redu. Današnjim snimanjem na CT skeneru je ipak otkriveno da Maradona ima krvarenje na mozgu i da je neophodna hitna hirurška intervencija.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.