Mani Pakjao uspešno operisan

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mani Pakjao uspešno operisan

Filipinski bokser Mani Pakjao uspešno je operisao desno rame nekoliko dana nakon poraza od Flojda Mejvedera, preneo je Rojters.

Hirurg Nil Elatraš izjavio je da je artroskopija protekla u najboljem redu i da očekuje da se 36-godišnji bokser oporavi u potpunosti.

Pakjao je prošlog vikenda u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudija izgubio meč za titulu prvaka sveta u velter kategoriji u WBO, WBA i WBC verzijama.

Sportska komisija Nevade mogla bi da ga suspenduje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer nije prijavio povredu na vreme, a ljubitelji boksa su najavili tužbu jer je prevario sve koji su kupili ulaznice i platili da gledaju "borbu veka".

Nije poznato koliko će Pakjao biti odsutan, mada doktori kod ovakvih povreda predviđaju pauze izmedju devet i 12 meseci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakjao izgubio od Mejvedera, pa operisan

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 09:24

Filipinski bokser Mani Pakjao uspešno je operisao desno rame nekoliko dana nakon poraza od Flojda Mejvedera, preneo je Rojters...Hirurg Nil Elatraš izjavio je da je artroskopija protekla u najboljem redu i da očekuje da se 38-godišnji bokser oporavi u potpunosti...Pakjao je prošlog vikenda u Las...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.