Mane sve bliže prelasku u Al Nasr

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 23:18

Mane sve bliže prelasku u Al Nasr

Fudbaler Bajerna iz Minhena Sadio Mane razmatra ponudu saudijskog kluba Al Nasr, preneli su britanski mediji.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je posle razočaravajuće prve sezone u Bajernu izložen kritikama, a nakon što je šampion Bundeslige platio 35 miliona funti da ga dovede u svoje redove iz Liverpula.

Bajern je otvoren da proda senegalskog internacionalca, a trener tog kluba Tomas Tuhel je izjavio da Mane nije ispunio očekivanja, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Mane je, kako se navodi, pregovarao sa Al Nasrom, ali dogovor još nije postignut.

Ako se preseli u Saudijsku Arabiju, Mane bi zaigrao sa bivšim igračima Mančester junajteda Kristijanom Ronaldom i Aleksom Telesom, kao i sa hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem.

Posle uspešnog perioda na Enfildu gde je osvojio Ligu šampiona i Premijer ligu, Mane je prošlog leta otišao u Nemačku navodeći da je "pravo vreme za izazov".

Njegovo vreme u Bajernu je počelo da otkucava nakon izveštaja da je udario saigrača Liroja Sanea posle poraza od Mančester sitija u Ligi šampiona u aprilu, zbog čega je bio na kratko izbačen iz ekipe i novčano kažnjen.

Mane je prošle sezone odigrao 38 utakmica u dresu Bajerna, a postigao je 12 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.