Mane progovorio o tuči sa Saneom: To nije način

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 20:33

Mane progovorio o tuči sa Saneom: To nije način

Fudbaler Bajerna Sadio Mane izjavio je da je rešio problem sa saigračem Lirojem Saneom i dodao da će probati da pomogne klubu da ostvari ciljeve naredne sezone.

Mane je prvi put javno progovorio o sukobu sa Saneom.

Senegalski fudbaler je udario Sanea u lice u svlačionici poraza poraza od Mančester sitija (0:3) u četvrtfinalu Lige šampiona u aprilu ove godine.

"Takve stvari mogu da se dese među igračima i nama se to desilo. Na kraju smo uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešimo taj mali problem. Rešavanje problema je dobro, ali možda ne na ovaj način. Sada je sve iza nas. Pokušaćemo da se zajedno borimo da pomognemo klubu da ostvari ciljeve za narednu sezonu", rekao je Mane, koji je zbog ovog poteza od strane Bajerna kažnjen sa 500.000 evra.

Senegalac je prošle godine stigao u Bajern iz Liverpula.

"Sezona je bila teška i nije me ništa iznenadilo, očekivao sam da će sve da bude malo teže. Sve je to normalno", istakao je Mane.

On je prošle sezone za Bajern odigrao 38 mečeva u svim takmičenjima i postigao je 12 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.