Mane nije zamenjen zbog povrede?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mane nije zamenjen zbog povrede?

Senegalac bio u centru pažnje tokom prvog dela igre.

Atletiko Madrid je dobio prvi meč osmine finala.

Na "Vanda Metropolitano" stadionu je pao šampion, Liverpul je savladan rezultatom 1:0. Strelac je bio Saul još u četvrtom minutu. Ovo je bila prava Simeoneova pobeda, ali će "redsi" imati šta da prigovre poljskom arbitru.

Tokom prvog dela je viđena kontroverzna situacija kada Vrsaljko obara Manea u šesnaest metara, Marčinjak je pokazao da se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastavi.

Klop je potom zamenio Manea na poluvremenu, ali ne zbog povrede. Senegalac je već imao žuti karton, nemački stručnjak veruje u svog igrača, ali je smatrao da će "jorgandžije" pokušati da nameste Senegalcu drugi žuti karton.

Zbog toga je ofanzivac zamenjen Origijem već posle pauze.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Welcome to Anfield, još nije gotovo!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2020

Liverpul brani titulu prvaka Evrope, ali je već u osmini finala udario u "tvrdo". Bilo je jasno Jirgenu Klopu i pre utakmice sa Atletiko Madridom da njegovu ekipu čeka težak posao na stadionu Vanda Metropolitano, a upravo je to i dobio. Sigurno je upozoravao svoje igrače na opasnosti, ali Jorgandžije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.