Mane: Neću menjati stil igre zbog Gvardiole

Izvor: Beta, 07.Nov.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mane: Neću menjati stil igre zbog Gvardiole

Fudbaler Liverpula Sadio Mane rekao je da neće menjati svoj stil igre, uprkos optužbama trenera Mančester sitija Pepa Gvardiole da simulira.Gvardiola je prošlog vikenda rekao da Mane simulira penal, nakon što je Senegalac dobio žuti karton zbog padanja u šesnaestercu posle duela sa jednim igračem Aston Vile. Trener Liverpula Jirgen Klop branio je svog igrača, a Gvardiola je posle toga ublažio komentar, rekavši da je to pomenuo tokom duže izjave u kojoj je hvalio napadača Liverpula i da "uopšte nije imao nameru da kaže da je Mane takav tip igrača, pošto ga izuzetno poštuje".Kako je preneo Skaj, Mane se nije uzbudio zbog Gvardioline izjave, već je sarkastično odgovorio: "Ako bi mogao da bude penal, sigurno ću 'simulirati' ponovo"."Ako će mi simuliranje doneti penal, onda ću to uraditi. Zašto da ne? Ali, ono što je Jirgen rekao je tačno - ja ne simuliram. Na utakmici protiv Aston Vile je sigurno bio kontakt. Možda nije bio za penal i sudija ga nije svirao, ali dao mi je žuti karton. Iskreno, nemam problem sa tim. Želim da nastavim tako. Ako dobijem penal, onda je penal, ako ne dobijem, onda ga nema, ali to neće promeniti moj način igre, ili način kojim radim stvari", ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

KLOP PRED OKRŠAJ SA MANČESTER SITIJEM: Gvardiola je najbolji trener na svetu!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2019

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola najbolji trener na svetu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.