Mandžukić vredi 200 miliona!?

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić vredi 200 miliona!?

Stefan Efenberg je izneo svoj stav o hrvatskom napadaču.

Stefan Efenberg tvrdi da je Mario Mandžukić jedan od tri najbolja napadača na svetu, kao i to da bi vredeo 200 miliona da je samo malo mlađi!

Tridesetdvogodišnji napadač Juventusa je jedan od najzaslužnijih zašto je Hrvatska stigla do istorijskog finala Mundijala, a u finalu će igrati protiv Francuske.

"Nikada neću razumeti zašto ga je Bajern Minhen prodao. Mandžukić je jedan od tri najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadača na svetu. On mnogo radi za tim, a njegov gol u produžecima protiv Engleske je bio vrlo važan", rekao je Efenberg.

"On bi vredeo 200 miliona da je samo malo mlađi, i ja bih pre uzeo njega nego Nejmara."

Takođe, Arijen Roben, bivši saigrač hrvatskog reprezentativca je govorio o Mandžukiću u superlativima.

"Ne mogu da kažem dovoljno lepih reči kako bi opisale Mandžukića. On je borac, igrač koga uvek želite u svom timu, a ne sa suprotne strane. On možda nije najkreativniji, ali uvek postiže bitne golove i on je neko na koga uvek možete da računate", rekao je Roben.

Nakon što je u Juventus stigao Ronaldo, pominje se da bi Mandžukić mogao da pređe u Junajted.

Ovaj Hrvat je nastupao za mnoge velike klube i u svima je bio vrlo uspešan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.