Mandžukić slomio nos, mora na operaciju!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić slomio nos, mora na operaciju!

Težu povredu fudbaler madridskog Atletika je zaradio kada ga je u duelu laktom udario igrač Olimpijakosa Patjim Kasami

Napadaču Atletika iz Madrida, hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću, slomljen je nos na utakmici Lige šampiona protiv Olimpijakosa i predstoji mu operacija.

Težu povredu Mandžukić je zaradio na samom početku meča u Atini, kada ga je u duelu laktom udario protivnički igrač Patjim Kasami.

Hrvatski fudbaler neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vreme je ležao na terenu okrvavljenog lica, ali se kasnije vratio u igru i sa slomljenim nosem postigao gol kojim je Atletiko smanjio prednost domaćina na 2:1, a čak je i završio utakmicu.

Foto: AP/Tanjug

Mandžukić (28), koji je u julu prešao u Atletiko iz minhenskog Bajerna, biće operisan u četvrtak.

On će sigurno propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Selte u subotu, a neizvesno je da li će biti sasvim spreman za derbi A grupe Lige šampiona protiv Juventusa, 1. oktobra na Visente Kalderonu.

Utakmica između Olimpijakosa i Atletika završena je u utorak uveče pobedom grčkog kluba rezultatom 3:2.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.