Mandžukić napušta Juve, ostaje u Italiji?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić napušta Juve, ostaje u Italiji?

Za hrvatskog napadača izgleda nema mesta u Torinu.

Mauricio Sari je preuzeo Juventus, a izgleda da to znači da će Mandžukić morati da ga napusti.

Iskusni italijanski stručnjak planira da koristi Kristijana Ronalda u špicu napada, što ostavlja malo prostora Mandžukiću.

Zbog toga bi 33-godišnji napadač ovog leta mogao da promeni sredinu, pretpostavljalo se da će napustiti Italiju, ali se sada pojavila opcija i sa Apenina.

Naime, Mandžukić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi karijeru mogao da nastavi u Laciju.

Veruje se da bi ključ "Nebeskoplavih" u realizaciji transfera mogao da bude vezista Milan Badelj, Mandžukićev sunarodnik i dugogodišnji kolega iz reprezentacije Hrvatske.

Ipak, plata napadača "Bjankonera" je problem, popularni Mandžo zarađuje četiri miliona evra godišnje, što ekipe iz prestonice ne može da mu ponudi, videćemo da li mogu da se dogovore.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.