Mandiću čast da igra za Crnu Goru, Savo burno reagovao!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandiću čast da igra za Crnu Goru, Savo burno reagovao!

Sada već bivši reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama Staniša Mandić danas je i definitivno potvrdio da će ubuduće nositi dres Crne Gore. Takva odluka ''zlatnog srpskog Orlića'' razočarala je mnoge u Srbiji, između ostalih i Sava Miloševića, potpredsednika FSS.

Staniša Mandić, jedan od istaknutijih članova naše U20 reprezentacije, koja je nedavno na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta, više neće nositi dres sa srpskim grbom.

Nedugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto nije dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića za predstojeće mečeve, on je odluičio da prihvati poziv iz Crne Gore, za čiju će ''A'' selekciju ubuduće nastupati.

On je to danas i potvrdio u razgovoru sa crnogorskim novinarima.

''Ništa ne može da poremeti odluku da igram za Crnu Goru! To je moja i konačna odluka. Dobio sam poziv selektora Brnovića i u razgovoru sa porodicom, klubom i prijateljima odlučio sam da ga prihvatim. To je za mene čast", naglasio je Mandić, a prenose ''Vijesti''.

On nije želeo da ulazi u polemiku sa ljudima iz FSS-a, već je samo naglasio da je kontaktirao sa bivšim selektorom ''zlatnih Orlića'' Veljkom Paunovićem i da mu je saopštio svoju odluku.



''On tu odluku poštuje i ostali smo veliki prijatelji'',
tvrdi Mandić.

A za to vreme, Savo Milošević, potpredsednik FSS, je prilično burno reagovao u izjavi za ''Informer''.

On ne krije veliko razočaranje Mandićevim postupkom.



''Srbija mu je pružila šansu da igra polufinale EP, da osvoji SP, a u Crnoj Gori ga nisu prihvatili. Čak su mu zabranili slavlje koje je trebalo da bude organizovano u Herceg Novom za njega'',
podsetio je Milošević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rajko i Žile podržali Mandićevu odluku!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 20:36

Iako im je žao što u nacionalnom timu neće više igrati zajedno sa Stanišom Mandićem, dvojica zlatnih ''Orlića'', a sada ''A'' reprezentativaca naše zemlje podržali su bivšu ''devetku'' šampiona sveta sa Novog Zelanda...Neočekivani razvoj događaja u proteklih desetak dana doveo je do toga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.