Mandić odradio prvi trening u klubu

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 21:07

Mandić odradio prvi trening u klubu

Srpski vaterpolista Dušan Mandić odradio je prvi trening po prelasku u Ferencvaroš.

Mandić od 7. juna zvanično je postao član mađarskog kluba, u koji je stigao iz Novog Beograda.

Kako se može videti na Instagramu Ferencvaroša, Mandić je radio u teretani, gde polako počinje da tempira formu za predstojeću sezonu.

On je prethodne dve sezone igrao za Novi Beograd, ali ga je krajem marta, posle završnice u Regionalnoj ligi, trener Živko Gocić izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz tima.

Jednom od najboljih vaterpolista sveta nije bilo dozvoljeno ni da trenira sa ekipom, a Mandić nije bio ni u timu kada su Novobeograđaninuzeli titulu u domaćem šampionatu, dok je poraz Novog Beograda u finale Lige šampiona protiv italijanskog Pro Reka gledao sa tribina.

Zbog situacije na klupskom nivou, Dušan Mandić je odličio da ovog leta ne igra za nacionalni tim, jer nije ni fizički ni psihički spreman za napore koje traže takmičenja u Istanbulu, Los Anđelesu i Fukuoki.

Ferencvaroš mu je peti klub u karijeri, koju je počeo u Primorcu iz rodnog Kotora, a potom igrao još za Partizan i Pro Reko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.