Mandarić Gubimo pet mil. godišnje

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandarić Gubimo pet mil. godišnje

Vlasnik fudbalskog kluba "Šefild venzdej" Milan Mandarić rekao je da taj engleski drugoligaš godišnje gubi pet miliona funti.

Mandarić želi da proda klub, ali je rekao da neće žuriti sa odlukom, osim ako se ne pojavi ozbiljna ponuda.

"Klub gubi novac - verovatno oko pet miliona funti, a ni sledeće godine neće biti drugačije. Ne tražim nekog kupca već pravog, ozbiljnog, koji će odvesti klub gde mu je mesto", rekao je Mandarić za radio Bi-Bi-Si.

"Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dolazili i raspitivali se, ali ne žurimo sa prodajom. Međutim, ako se pojavi prava osoba, onda ću se povući. Prodao sam Lester za manje novca nego što sam uložio, ali kupili su ga pravi ljudi i mislim da sam ispunio zadatak", dodao je bivši predsednik Portsmuta i Lestera.

Šefild venzdej je ove sezone takmičenje u Čempionšipu završio na 18. mestu, pa će se i sledeće sezone takmičiti u drugoj engleskoj ligi.

U našoj rublici 'Teme' možete pročitati životnu priču Milana Mandarića, ali i godišnji presek učinka naših fudbalera širom Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mandarić Gubimo pet mil. godišnje

Izvor: B92, 09.Jun.2013

Vlasnik fudbalskog kluba "Šefild venzdej" Milan Mandarić rekao je da taj engleski drugoligaš godišnje gubi pet miliona funti...Mandarić želi da proda klub, ali je rekao da neće žuriti sa odlukom, osim ako se ne pojavi ozbiljna ponuda..."Klub gubi novac - verovatno oko pet miliona funti, a ni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.