Manćini pecnuo Toresa

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini "pecnuo" Toresa

Mančester siti i Liverpul večeras (21 čas) igraju derbi drugog kola Premijer Lige, a trener "građana" Roberto Manćini potrudio se da "pecne" rivala pred meč.

Italijan je pokušao da dekoncentriše španskog napadača Fernanda Toresa, poredeći ga sa pridošlicom iz Intera, Mariom Balotelijem.

- Mislim da bi Baloteli mogao da postane bolji od Toresa, jer je sposoban da igra i na poziciji krila, a ne samo centarfora. On je igrač koji ima sjajnu tehniku, šut, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve! Gledao sam ga prvi put još pre četiri godine, dok sam bio u Interu. Tada je imao samo 16 godina, a odmah sam vidio koliko je talentovan - smatra Maldini u izjavi za engleski "Miror".

Mančester siti je Interu platio 27 miliona evra za Balotelija, a ukupno su u ovom prelaznom roku na pojačanja potrošili oko 150 miliona.

U prvom kolu Premijer lige Liverpul je igrao nerešeno sa Arsenalnom (1:1), a Siti sa Totenhemom (0:0).

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Manćini zadivljen Balotelijem

Izvor: Sportal.rs, 23.Avg.2010

Italijanski stručnjak na klupi Mančester sitija, Roberto Manćini, veruje da bi letošnje pojačanje Mario Baloteli mogao da postane bolji igrač od napadača Liverpula i španske reprezentacije Fernanda Toresa.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.