Manćini i Hidink neće u Čelsi

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini i Hidink neće u Čelsi



Trener Intera Roberto Manćini i selektor Rusije Gus Hidink demantovali su da pregovaraju sa upravom Čelsija o angažmanu u tom klubu. Čelsi je u subotu otpustio Avrama Granta, a mediji odmah su počeli sa spekulacijama o tome ko će naslediti Izraelca. "Nije istina da je Čelsi kontaktirao mog klijenta. On ima četvorogodišnji ugovor sa Interom i srećan je u Milanu. Manćini je upravo osvojio treću titulu prvaka Italije i sada želi da dođe i do trofeja u Ligi šampiona", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je Manćinijev agent Đorđo de Đorđis.

Oglasio se i agent Gusa Hidinka, Kis van Nivenhujzen, koji je rekao da njegov klijent planira da ostane u Rusiji do Svetskog prvenstva 2010.

godine, u Južnoj Africi.

"Nema šanse da Gus ode u Čelsi. To nikada i nije bila jedna od njegovih opcija. Gus je selektor Rusije i ostaće na tom mestu do 2010. godine", kazao je Van Nivenhujzen.

Pored Mančinija i Hidinka, engleski mediji kao kandidate za novog trenera Čelsija pominju i Franka Rajkarda iz Barselone i Svena Eriksona iz Mančester sitija.

Čelsi je ove sezone zauzeo drugo mesto u engleskom prvenstvu, a u Ligi šampiona poražen je u finalu od Mančester junajteda posle penala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.