Manćini gurnuo Balotelija u tunel!

Izvor: Blic, 24.Sep.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini gurnuo Balotelija u tunel!

Nezadovoljni Mario Baloteli imao je šta da prigovori menadžeru Mančester sitija Robertu Manćiniju posle remija sa Arsenalom (1:1) u kome mu je trener ukazao šansu samo u završnih šest minuta.

Prema informacijama engleskih medija, po završetku te prvenstvene utakmice, italijanski napadač je svom sunarodniku koji vodi stručni štab engleskog prvaka zamerio što ga je u igru uveo tek u 84. minutu. Manćini mu je na tu uzvratio - ugurajući ga u tunel koji vodi u svlačionicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Gurnuo sam ga? Moguće. Ne znam šta se desilo. Možda me je pitao nešto, ali stvarno nije važno. Mario možda misli da jeste važno, pa ću ga pitati sledeći put kada ga budem video", kratko je rekao Manćini.

Ono što je zanimljivo, to je da na zvaničnom klupskom snimku iz tunela, koji Mančester siti skoro po pravilu objavljuje na internetu, nema tog detalja. Deluje kao da je isečen, pa se u 17. minutu i 22. sekundi snimka koji vam prenosimo vidi samo Baloteli kako prolazi pokraj kamere, dok je Manćini daleko iza njega, na terenu.



Povezane vesti: Krauč rukama do gola, Vilkinson laktom Baloteliju do suspenzije! Baloteli rešio: Oči me previše muče, idu pod nož! Manćini uzvratio na optužbe: Ferguson "baš nikada" ne priča sa sudijama Ferguson nasrnuo na Manćinija: Sve vreme zvocaš sudijama! /video/ Manćini: Možda sam lud, ali će Baloteli igrati protiv Junajteda od početka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.