Manćini: Možemo protiv Volfsburga

Izvor: TV Arena Sport, 18.Mar.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Možemo protiv Volfsburga

Trener Intera Roberto Manćini veruje da njegova ekipa može da nadoknadi prednost Volfsburga iz prvog meča i plasira se u četvrtfinale Lige Evrope.

Nakon poraza u Seriji A od Ćezene proteklog vikenda Inter dočekuje Volfsburg i mora da nadohnadi zaostatak od dva gola iz prvog susreta.

"Lično, ja sam uvek optimista, nekad možda i previše. Sve dok ima nade, moraš da se trudiš. Pobeda od 2:0 je moguća. Igramo protiv jakog protivnika, ali moguće je", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je Manćini.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančini: Možemo da izbacimo Volfsburg

Izvor: RTS, 19.Mar.2015, 01:02

Pred fudbalerima Intera je težak zadatak, treba da pred svojim navijačima nadoknade 1:3 iz prvog meča protiv Volfsburga, ukoliko žele u četvrtfinale Lige Evrope. Trener Manćini veruje u ispeh svoje ekipe, uprkos teškom protvniku. Meč se igra od 21.05, direktan prenos je na našem Drugom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.