Manćini: Izgubili smo bitku za vrh

Izvor: Mondo, 28.Mar.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Izgubili smo bitku za vrh

Trener Mančester sitija priznao je da je njegov tim ispao iz trke za titulu u Premijer ligu, ali to ne znači da će se tim opustiti.

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini priznao je posle poraza od Evertona (0:2) da je njegov tim izgubio trku za odbranu titule.

"Građani" su na "debelih" 15 bodova zaostatka za vodećim Mančester junajtedom.

"Sada je sve gotovo. Jesmo razočarani što ne možemo da osvojimo titulu, ali je činjenica da je Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio bolji od nas", rekao je Manćini.

Menadžer sitija ističe da to ne znači da će njegov tim posustati, već naprotiv igraće punom parom, s obzirom na to da su im za petama Čelsi i Totenhem, koji su u konkurenciji za drugo mesto.

"Šampionska trka je gotova, ali to ništa ne menja u našem stavu da se do kraja maksimalno zalažemo", rekao je italijanski stručnjak.

On je naglasio da će njegova ekipa do kraja šampionata zapeti iz petnih žila.

"Pokušaćemo da do kraja zabeležimo sve pobede, a imamo i polufinalni meč u FA kupu koji ćemo igrati protiv Junajteda, ili Čelsija", rekao je Manćini.

Italijan je rekao da Jaja Ture sigurno ostaje u timu, iako je njegov agent nagovestio da bi on mogao da napusti klub krajem sezone.

"Jaja Ture sigurno ostaje u klubu još dugo. On je jedan od najboljih igrača današnjice i sigurno ostaje u timu još najmanje tri, četiri godine", rekao je Manćini.

Iako Junajted mora da odigra i utakmicu sa Sitijem na Old Trafordu 8. aprila, izabranicima Aleksa Fergusona potrebno je da osvoje još svega 13 bodova iz preostalih utakmica kako bi osigurali 20. titulu prvaka Engleske.

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.