Mančester u neverici, Konte im otima Portugalca?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester u neverici, Konte im otima Portugalca?

Igrač lisabonskog Sportinga je imao neverovatnu sezonu.

Dosta se piše o stvaranju novog Intera pod nekadašnjim trenerom Juventusa. Deluje da Bepe Marota radi sve što može kako bi "Neroazura" digao na viši nivo sa starim poznanikom.

Portugal je osvojio prvu Ligu Nacija, dobili su Holandiju u finalu sa minimalnih 1:0 golom Gonsala Gedeša, ovo je bila odlična prilika da se na delu vide igrači Primeire o kojima se toliko priča.

Dobre partije je pružao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bruno Fernandeš koji je imao odličnu sezonu u lisabonskim "Lavovima", dvojac iz Mančester se tokom sezone izdvajao kao potencijalna sredina nekadašnjeg igrača Sampdorije. Međutim, onda se Inter i ime Antonio Kontea umešalo.

"Bio sam veoma srećan dok sam igrao u Italiji i dalje pratim utakmice Serije A. Ne znam da li se trener poput Kontea interesuje za mene, ali svakako da njegovo ime nosi veliku težinu. Naravno da kada se povezujete sa takvim klubom znači da vredite", izjavio je dvadesetčetvorogodišnji fudbaler za Sport Mediaset.

Prema nekim pisanjima italijanske štampe, Marota je spreman da iskorisiti Žoao Maria kao vrstu zamene uz doplatu za igrača Sportinga.

Igrač koji je u minuloj sezoni postigao neverovatnih 32 gola bi bio kvalitetno pojačanje za tim sa "Meace".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.