Izvor: Blic, 28.Jan.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester nemilosrdan, Vidić strelac, Tošić na terenu

Fudbaleri Mančester junajteda su nastavili niz uspeha, a na čelu Premijer lige su se učvrstili nakon što su demolirali Vest Bromvič u gostima rezultatom 5:0, u 23. kolu takmičenja.

Poslednji meč današnjeg programa od početka do kraja je protekao u znaku "đavola", koji su već u prvom poluvremenu završili posao golovima Berbatova i Teveza, a u 40. minutu VBA je ostao sa igračem manje posle isključenja Robinsona. Dvadesetak minuta po početku nastavka u strelce se upisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Nemanja Vidić, a "petardu" je kompletirao Kristijano Ronaldo. Četiri minuta nakon što je postavljen konačan rezultat, u 77. minutu na teren je izašao i Zoran Tošić, na svom drugom nastupu za Mančester, prvom u Premijer ligi. Popularni "Bambi" je zamenio Dmitra Berbatova.

Iza Mančestera je i dalje Liverpul, koji ima tri boda manje, a sutra igra u gostima sa Viganom. Isti broj bodova kao "crveni" sa Mersija ima Aston Vila, koja je večeras nastavila svoj niz uspeha minimalcem protiv potpuno posrnulog Portsmuta.

Pobede danas su upisali i Totenhem, koji je sa 3:1 savladao Stouk i Sanderlend, koji je na svom terenu pobedio Fulam golom Džonsa.

Rezultati 23. kola Premijer lige:

VBA - Mančester junajted 0:5


(Berbatov 22, Tevez 44, Vidić 61, Ronaldo 65, 73)

Totenhem - Stouk 3:1

(Lenon 8, Defo 21, Douson 24 - Biti 57)

Sanderlend - Fulam 1:0

(Džons 55)

Portsmut - Aston Vila 0:1

(Heski 21)

Sutra:

Vigan - Liverpul

Čelsi - Midlzbro

Mančester siti - Njukasl

Vest Hem - Hal

Blekburn - Bolton

Everton - Arsenal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga - Vidić opet strelac, Tošić debitovao i u prvenstvu

Izvor: Danas, 28.Jan.2009

Mančester junajted je ubedljivo savladao VBA u 23. kolu Premijer lige i tako zadržao čelnu poziciju na tabeli. Srpski internacionalac Nemanja Vidićopet je bio strelac.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.