Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 20:12

Mančester Siti ne pušta Ivana Ilića na novu pozajmicu

Navodno, želi da ga proda...

Ovog leta dolazi do određenih promena u Veroni. Jedna od ključnih svakako je smena na klupi, odlazak Ivana Jurića i dolazak Euzebija di Frančeska, međutim mišljenje o statusu našeg mladog internacionalca Ivana Ilića (20) ostalo je isto - treba da ostane.

Kako pišu italijanski mediji želja uprave Verone nije sporna. U cilju zadržavanja nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde oni su već kontaktirali Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Siti, čak su poslali i ponudu za nastavak pozajmice, ali sa Ostrva je stigao negativan odgovor.

Navodno, Verona je ponudila 1.000.000 evra Sitiju da bi još godinu dana zadržala Ilića, međutim Englezi imaju drukčije planove - pokušaće da prodaju mladog vezistu.

Ivan Ilić igrao je na 29 utakmica u Seriji A protekle sezone i postigao dva gola. Opšti je utisak da je zadovoljio, pa je to jedan od razloga što Mančester želi da pokuša da materijalizuje njegove dobre igre i zaradi.

Podsetimo, Građani su braću Ilić platili Zvezdi 5.000.000 evra pre četiri godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.