Mančester Siti i Aleksis Sančez - peta brzina, pada kvota, stiže nova ponuda!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Siti i Aleksis Sančez - peta brzina, pada kvota, stiže nova ponuda!

Građani jako blizu dovođenja Čileanca

Pokušavao je Pep Gvardiola celo prošlo leto da angažuje Aleksisa Sančeza i nije uspeo. Finalna ponuda Građana u poslednjim satima prelaznog roka je iznosila 70.000.000 evra što je sjajno za igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora, ali je Venger rizikovao i odbio. Rizik mu se neće isplatiti. Čileanac je ostao nezadovoljan na Emiratima i odbio da produži ugovor koji mu ističe narednog leta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Priča je opet aktuelizovana ove zime. Gvardiola će ponovo krenuti u napada na Aleksisa, ali mu ne pada na pamet da nudi 70.000.000 evra za napadača koji može da ode bez obeštećenja narednog leta i već sada da potpiše predugovor bez dozvole Arsenala.

Venger je u poslednje vreme smekšao stav, svestan da mu se rizik upornost nisu isplatili i da Čileanac definitivno neće potpisati novi ugovor. Zato sada razmišlja da uzme ono što mu se nudi. Spekulisalo se pre nekoliko dana da bi Arsenal prihvatio i ponudu od 25.000.000 funti što je nešto više od 28.000.000 evra.

Sada Gardijan javlja da Mančester Siti kreće u novu ofanzivu na Aleksisa i da mu je Čileanac potreban jer je povreda Gabrijela Žezusa poremetila planove Gvardioli koji je bio spreman da čeka leto i dovede Aleksisa bez obeštećenja. Žezus će odsustvovati zbog povrede oko dva meseca sa terena u trenucima kada se lomi sezona i kada Građane očekuje overavanje titule u Premijer ligi, ali i još teži ispiti u kup takmičenjima i Ligi šampiona.

Zato je Gvardiola spreman da ponudom od 30.000.000 funti (34.000.0000 evra) krene u završni napad na Aleksisa jer ostaje samo sa Aguerom u špicu, a i Argentinac je sklon povredama. Povoljna okolnost je što bi Žezus mogao da bude registrovan za takmičenje u nastavku Lige šampiona. Kvota u MOZZART kladionicama da će Aleksis pojačati lidera Premijer lige je trenutno 1,25, a na početku prelaznog roka je bila 2,50.

Venger bi dobio trećinu potrebnog novca za angažovanje zamene, a to je u ovom slučaju Toma Lemar čija cena iznosi oko 100.000.000 evra, a želi ga i Liverpul. Svestan je i Profesor da mu ovakav Sančez ne znači u igri koliko mu je značio ranije. Čileanac je daleko ispod svoje najbolje forme, u nekim mečevima nije ličio na sebe, a legendarni Martin Kion smatra da Aleksis namerno takvim ponašanjem pokušava da izdejstvuje zeleno svetlo od Vengera za januar. Kvota u MOZZART kladionicama da Aleksis ostane u Arsenalu je 4,00 pa ako verujete u Vengerovu tvrdoglavost, možete to lepo i da naplatite.

Siti steže obruč oko Aleksisa, Venger polako popušta i u narednim danima bi mogla da odjekne još jedna transfer bomba u ovom prelaznom roku.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imaćemo najluđi zimski prelazni rok, Pep uslovio Vengera!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2018

Prštaće do kraja prelaznog roka...Fudbalski klub Mančester siti označio je Aleksisa Sančeza kao primarnu metu u januarskom prelaznom roku, ali je sada Pep Gvardiola promenio ploču...Naime, Siti sada zna da je Arsen Venger posustao, da je primoran da ga proda ove zime, jer na leto neće zaraditi...

Nastavak na Sportske.net...

Tri varijante za Pepa, evo kako će uklopiti Sančeza!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2018, 17:47

Zna se već da Gvardiola ima formirano mišljenje o Čileancu, uostalom doveo ga je u Barselonu, a ovo su planovi menadžera Sitija....Kun je već nesrećan, Žesus van stroja dva meseca, Sterling se više ne dovodi u pitanje, kao ni Sane. Pep Gvardiola je Aleksisa doveo u Barselonu, sada će i u Siti,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.