Mančester Siti drugi na tabeli

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Siti drugi na tabeli

Fudbaleri Mančester sitija savladali su u gostima ekipu Blekpula sa 3:2 u osmom kolu prvenstva Engleske i vratili se na drugo mesto na tabeli.
Siti je tek u drugom poluvremenu „slomio” otpor novajlije u Premijer ligi, a prethodno je sudija poništio dva pogotka Blekpula zbog ofsajda.
Igrao se 67. minut, kada je David Silva centrirao sa desne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << strane, a Karlos Tevez petom zakačio loptu, promenio joj pravac i poslao je u mrežu domaćina.
Blekpul se nije predavao, pa je u 79. minutu Marlon Hervud iskoristio dodavanje Čarlija Adama i glavom zatresao mrežu.
Domaći navijači nisu stigli ni da završe sa proslavljanjem gola, a Siti je opet poveo. U 80. minutu Karlos Tevez je „ukrao” loptu odbrani Blekpula i precizno šutirao sa 18 metara.
Strelac trećeg gola za goste bio je Silva u 90. minutu, kada je u protivničkom šesnaestercu prevario trojicu igrača Blekpula i pogodio gornji levi ugao gola Metjua Gilksa.
Konačan rezultat postavio je Tejlor Flečer, posle kornera, u sudijskoj nadoknadi vremena.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer: Tevez i Silva za novu pobedu

Izvor: S media, 17.Okt.2010

Navijači Blekpula moraće da sačekaju neku novu priliku kako bi pozdravili prvu pobedu svojih ljubimaca u Premijer ligi na "Blumfild Roudu"...U trećoj ovosezonskoj utakmici pred svojim navijačima Blekpul je doživeo i drugi poraz, ovoga puta od Mančester Sitija rezultatom 3:2...Premijer: Evertonu...

Nastavak na S media...

Mančester siti pobedio Blekpul u gostima

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2010, 12:05

BEOGRAD, 17. oktobra 2010. (Beta) - Fudbaleri Mančester sitija savladali su u gostima ekipu Blekpula sa 3:2 u osmom kolu prvenstva Engleske i vratili se na drugo mesto na tabeli.Siti je tek u drugom poluvremenu "slomio" otpor novajlije u Premijer ligi, a prethodno je sudija poništio dva pogotka Blekpula...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.