Man. Junajted i Urava nerešeno

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Man. Junajted i Urava nerešeno



Šampioni Engleske i Japana, Mančester Junajted i Urava Reds odigrali su nerešeno 2-2 u prijateljskom meču na Saitama stadionu.

Junajted je utakmicu počeo u laganom tempu, bez veće inicijative i izgrađenih akcija.

Nakon što su Vejn Runi i Majkl Karik promašili šanse, Kristijano Ronaldo je u 24. minutu podigao na noge 59.000 navijača na noge udarcem sa 20 metara koji je golman Urave Rijota Cuzuki uspeo da odbrani.

Minut kasnije, Urava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je povela posle odličnog udarca Učidatea sa 25 metara koji je golman Edvin van der Sar loše procenio.

Pred kraj prvog poluvremena Vejn Runi je prvo namestio dobru priliku Polu Skolsu, koju igrač nije iskoristio a odmah zatim je i sam uputio udarac po zemlji koji je Cuzuki odbranio.

Mančester Junajted je izjednačio u drugom minutu drugog poluvremna kada je Majkl Kerik asistirao Flečeru koji je šutem po zemlji sa 10 metara savladao Cuzukija.

U 52. minutu Gigs je asistirao Ronaldu koji je sa 20 metara pogodi donji ugao gola.

Ipak, domaćinima se isplatila napadačka igra u 78. minutu kada je je Robson Ponte asistirao bivšem igraču Fejenorda Šindžiju Onu koji je prevario golmana Van der Sara i izjednačio na 2:2.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.