Mamić uključio čerupaljku, nadrljaće Inter...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić uključio čerupaljku, nadrljaće Inter...

Italijani šalju ludu ponudu, ali pitanje je hoće li i ta cifra zadovoljiti šefa Modrih

Šef zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić prošle zime objavio je kako je odbio ponudu Bolonje koja je želela da plati 8.000.000 evra za Marka Pjacu. Tada se pisalo kako je i Juventus pokazao zanimanje za mladog Dinamovog ofanzivca, ali je on ostao na Maksimiru.

No, zanimanje nije prestalo. Tako Goal.com tvrdi da predstavnici Intera žele da angažuju Pjacu možda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << već i u zimskom prelaznom roku. Piše se da će čelnici talijanskog kluba sledeće nedelje da se sastanu s Pjacinim agentima, te da će nakon toga da pošalju i zvaničnu ponudu Zagrepčanima. Navodno, ona ne bi trebala da bude manja od 10.000.000 evra.

Naravno, ostaje pitanje hoće li Mamić i taj iznos prihvatiti bez obzirana to što je Pjaca poslednjih meseci malo ispao iz forme.

Ali ne sumnjajte, zna popularni Maminjo šta radi, to je sasvim sigurno...

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.