Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2020, 16:33

Mamić se oglasio posle sedam meseci: Žao mi je zbog Bjelice, neće biti rasprodaje u Dinamu

„On je usmeno i pismeno odbio smanjenje plate“, poručio je Bjelica

Svašta se dešavalo tokom pandemije virusa korona u zagrebačkkom Dinamu. Upprava kluba je, bez prethodnih konsultacija, smanjila plate sportskom sektoru za 30 posto. Velika upravljačka kriza kulminirala je odlaskom Nenada Bjelice, trenera koji je u Maksimir doneo Ligu šampiona.

Nezvanični gazda kluba Zdravko Mamić je ćutao tokom vanrednih dešavanja, a danas je progovorio posle sedam meseci. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I to za Dnevni Avaz.

„Na odlazak Nenada Bjelice niko pametan nije ni pomislio, a kamoli priželjkivao. Jedini razlog je predlog o smanjenju plata tokom virusa korona. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim. Dakle, odbio je i u usmenom obliku. Ali to je sada završena tema. Idemo dalje. Dinamo ima mladog i talentovanog trenera. Ali, ako me pitate da li mi je žao, moj odgovor je da. Žao mi je“, rekao je Mamić za Dnevni Avaz.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pričalo se i o potencijalnom odlasku kapitena Gojaka.

„Nama nije cilj da ga prodamo. I to se neće desiti. Mogu samo da kažem da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze novi igrači. I nećemo biti rasprodaje. Znam da su to mnogi priželjkivali“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.