Mamić preuzima Olimpiju iz Ljubljane

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić preuzima Olimpiju iz Ljubljane

Bivši prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić preuzeće u narednom periodu ljubljansku Olimpiju, prenose hrvatski mediji.

Mamić se izgleda dogovorio sa vlasnikom Olimpije Milanom Mandarićem oko preuzimanja ovog kluba, a sve bi moglo da bude uskoro ozvaničeno.

Prema pisanju hrvatskih medija, Mamić će ljubljanski klub preuzeti sa partnerima iz Italije i promeniti skoro čitavu upravljačku strukturu kluba.

On će pod svoje uzeti i još jedan klub iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slovenije, Brežice 1919, koji će postati Olimpijina filijala i služiti za razvoj mladih igrača.

Mamić, koji je osuđenik, se trenutno nalazi u beksvu u Bosni i Hercegovini.

On je prošle godine osuđen od strane hrvatskog sudstva na šest ipo godina zatvora zbog toga što je zajedno sa saradnicima među kojima se nalazi i njegov brat Zoran nelegalno izvukao oko 16.000.000 evra iz zagrebačkog Dinama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.