Mamić oštetio Dinamo za 18,8 miliona evra

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić oštetio Dinamo za 18,8 miliona evra

Protiv nekadašnjeg prvog čoveka zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića podignuta je nova optužnica, zbog sumnje da je iz kluba izvukao nekoliko desetina miliona evra.

Hrvatska Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) je pored Mamića, podigla optužnicu i protiv njegovog brata Zorana, sina Marija, kao i nekolicine drugih ljudi.

Oni se terete zbog sumnji da su u periodu od 2004. do 2015. godine na račune inostranih društava neosnovano uplaćivali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iznose od najmanje 18,8 miliona evra, 500 hiljada funti i 200 hiljada dolara.

Kako se navodi u saopštenju USKOK, oni su preko kompanija iz Švajcarske, Velike Britanije, Sent Vinsenta i Grenadina, Belizea, Hong Konga i Ujedinjenih Arapskih Emirata vršili nelegalne poslove, sklapajući ugovore o preuzimanju nepostojećih dugovanja Dinama prema igračima, prilikom transfera.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.